Industrial

Vorige Artikel 5 van 14 Volgende
€ 295,00 (inclusief btw)

Daar waar de stilte overheerst...

Een immens grote fabriek waar je uren in kan dwalen, waar je de herrie nog kan voelen maar nu enkel nog de wind doorheen blaast. Een raam wat niet goed dicht zit en klappert door de storm, een blikje wat over de vloer rolt door de wind, geluiden die eerder nooit zouden zijn opgevallen, zijn nu overheersend. Met zijn prachtige industriële kleuren straalt industrie opeens warmte uit.

Door de HDR fotografie wordt de kleurbeleving nog intenser. Wanneer de foto’s afgedrukt zijn op geborsteld aluminium komen de aluminium details naar voren, sommige stukjes van de foto weerkaatsen het licht waardoor het plaatje tot leven komt. Het licht in je huis is op elke plek weer anders waardoor de foto een ander effect heeft. Als het licht erop valt krijgt de foto veel aandacht en zorgt het voor een wow effect, als het schemert wordt de foto zachter en zorgt het voor een mooie achtergrond.

Op de aluminium platen zit reeds een bevestiging systeem dit zorgt ervoor dat hij makkelijk op te hangen is en altijd een stukje van de muur “zweeft”, heel strak eigentijds en passend in elke woonstijl.

Formaat in cm breedte x hoogte :  90 x 60 - 120 x 80 - 150 x 100 - 200 x 135 cm

© 2010 - 2024 kunstenkado.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel