Kunstuitleen met een prettige service. Dat is wat Kunstenkado.nl biedt aan bedrijven en particulieren.

Onze kunst bestaat uit een zeer grote collectie olieverfschilderijen. Handgeschilderd, keurig opgespannen en direct aan de muur op te hangen. Naar wens kan een schilderij worden voorzien van een strakke achterplaat.

Verschillende stijlen als klassiek, modern, abstract, figuratief en pop-art zijn in de collectie opgenomen. Ook de afmetingen zijn divers, zodat wij ruim kunnen voldoen aan de wensen van de klant.

Daarnaast biedt Kunstenkado.nl ook de mogelijkheid om een kunstwerk van groter formaat aan te kopen, voor bijvoorbeeld een grotere ruimte als entree of kantine. Kunstwerken, geheel aangepast aan de ruimte. Het gaat hier vaak om meerluiken, waar wij een uniek kunstwerk van maken.
De prijzen zijn afhankelijk van het formaat en de gebruikte materialen.

Een goede service, en een prettig contact met de klant staat bij ons voorop.Daarom komen wij graag vrijblijvend langs om samen te kijken naar de mogelijkheden. Wij geven graag advies, waarbij wij uitgaan van de wensen van de klant. Daarnaast nemen wij altijd een aantal schilderijen mee, om de kwaliteit van ons product te laten zien.

* Grote collectie handgeschilderde olieverfschilderijen
* Ruime keuze in stijlen en afmetingen
* Unieke kunstwerken
* Kunst op maat
* Gratis en vrijblijvend advies
* Geen verplichte spaarsystemen, waardoor de uitleenprijzen aantrekkelijk blijven.
* Prijzen inclusief  achterplaat, ophangsystemen, inrichting en periodieke wisseling

© 2010 - 2024 kunstenkado.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel