Kunstenkado.nl  - Dewoonhoek.nl

Eigen smaak met stijl

In 2008 ging een lang gekoesterde wens van Ank Bruins in vervulling: het openen van een eigen winkel in kado artikelen en woonaccessoires. Met een breed assortiment  scherp geprijsde artikelen in de winkel en in de webshop was kunstenkado.nl geboren. WoensXL Magazine ging bij kunstenkado.nl op bezoek om te kijken wat deze winkel bijzonder maakt.

Kunstenkado.nl

De sfeervolle winkel van de woonhoek.nl  cq kunstenkado.nl is gevestigd op het adres Winkelcentrum Woensel 342, op de hoek bij C&A. Het assortiment bestaat o.a. uit schilderijen, spiegels, lampen, beelden, huisgeuren, zijden bloeme, kadoartikelen en woonaccessoires. Ank volgt de woontrends op de voet en past het aanbod hierop aan. “We blijven steeds op de hoogte van alle ontwikkelingen in de branche. Hierdoor is  ons assortiment helemaal van deze tijd en kunnen we met deze kennis de klant ook zo goed mogelijk en persoonlijk adviseren.”

Eigen stijl

Kunstenkado.nl is geen onderdeel van een landelijke formule. Hierdoor behoudt de winkel een persoonlijke smaak en 'eigen' stijl. Ank: “De branche van kado artikelen en woonaccessoires is erg trendgevoelig. Er zijn vaak leuke, nieuwe ontwikkelingen waar wij snel op in kunnen spelen. Wij kunnen als onafhankelijke winkel ons assortiment iedere dag aanpassen, zonder hier eerst toestemming voor te moeten vragen. Daardoor is ons assortiment altijd up to date en blijft onze eigen stijl behouden.”

Service

Bij kunstenkado.nl staat een optimale service hoog in het vaandel. Met een voorraad van bijvoorbeeld meer dan 300 schilderijen, heeft de klant bijna altijd zijn gewenste artikel direct in huis. Ank benadrukt de service van kunstenkado.nl nog eens met een aantal garanties: “Voor ons staat de klant echt centraal, van persoonlijk advies tot maximale service. Dat betekent bijvoorbeeld gratis bezorging door heel Nederland bij besteding vanaf 100 euro en een niet goed, geld terug garantie. Daarbij is onze webwinkel kunstenkado.nl 24 uur per dag en 7 dagen per week online.”

De winkel kunstenkado.nl is dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 10.00 uur. En ook de eerste en laatste zondag van de maand. Het team staat klaar om u van dienst te zijn en natuurlijk bent u ook altijd on line op www.kunstenkado.nl welkom.

© 2010 - 2024 kunstenkado.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel