Staircase

Vorige Artikel 7 van 14 Volgende
€ 295,00 (inclusief btw)

In het zuiden van Duitsland waar alles heel strak georganiseerd en geadministreerd werd is nu het verval ingezet. De werknemers lopen hier niet meer naar boven en zetten niks meer in de kast. De administratie van de provincie is inmiddels weg of digitaal opgeslagen. De mensen gingen hun eigen weg en het gebouw werd verlaten. Het verval is ingezet en de muren brokkelen langzaam af. Toch is er schoonheid, de mooie warme kleuren het licht vanuit de gang en de ruwe muren geven een zachte en warme uitstraling.

Door de HDR fotografie wordt de kleurbeleving nog intenser. Wanneer de foto’s afgedrukt zijn op geborsteld aluminium komen de aluminium details naar voren, sommige stukjes van de foto weerkaatsen het licht waardoor het plaatje tot leven komt. Het licht in je huis is op elke plek weer anders waardoor de foto een ander effect heeft. Als het licht erop valt krijgt de foto veel aandacht en zorgt het voor een wow effect, als het schemert wordt de foto zachter en zorgt het voor een mooie achtergrond.

Op de aluminium platen zit reeds een bevestiging systeem dit zorgt ervoor dat hij makkelijk op te hangen is en altijd een stukje van de muur “zweeft”, heel strak eigentijds en passend in elke woonstijl.

Formaat in cm breedte x hoogte :  90 x 60 - 120 x 80 - 150 x 100 - 200 x 135 cm

© 2010 - 2024 kunstenkado.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel